Den berömda romerska versionen av fårosten Pecorino görs fortfarande utifrån samma principer som i antikens Rom. De nuvarande produktionszonerna omfattar dock även Sardinien och provinsen Grosetto i Toscana, förutom naturligtvis regionen Lazio, där Rom ligger. Denna Pecorino Romano är underbart kraftfull och intensiv och utvecklas i riktning mot det pikanta hållet med tiden.
Varumärke | CAO Formaggi |
---|---|
Ursprungsland | Italien |
Nettovikt i kilo | 0,17 |
Enhet | Styck |
Antal per kolli | 12 |
Kolli per lav | 24 |
Lager per pall | 12 |
EAN-nummer | 8015927001124 |
Kylvara | Ja |
Ingredienser | Pastöriserad fårMJÖLK, salt, mjölksyrabakterier, löpe från lamm. Skorpan är inte ätbar. |
---|---|
Allergentyp | Mjölk och mjölkprodukter (inklusive laktos) |
Allergener | Ja |
Energi (Kj/100g) | 1638 |
---|---|
Energi (Kcal/100g) | 401 |
Fett | 33 |
Varav mättade fettsyror | 23,6 |
Kolhydrat | 0 |
Varav sockerarter | 0 |
Protein | 26 |
Salt | 4,7 |