Vacherin Fribourgeois Classic ca. 2 kg

CH2141Skriv ut
Vacherin Fribourgeois görs av termiserad komjölk och produceras hantverksmässigt i kantonen Fribourgeois av ostmästaren Olivier Bongard. Den lagras på granplankor och tvättas med saltvatten under den 3 månader långa lagringen där den utvecklar en krämig, mjuk konsistens och en lätt syrlig smak. Utmärkt smältförmåga, används ofta i fondue.
UrsprungslandSchweiz
Nettovikt i kilo2
EnhetKilo
Antal per kolli4
KylvaraJa
Ingredienser Opastöriserad koMJÖLK, salt, mjölksyrakultur, löpe. Skorpan ej ätbar.
Allergentyp Mjölk och mjölkprodukter (inklusive laktos)
Allergener Ja
Energi (Kj/100g)1520
Energi (Kcal/100g)366
Fett30
Varav mättade fettsyror19
Kolhydrat0,1
Varav sockerarter0
Protein24
Salt1,5