Robiola är en krämig rödkittost med ursprung från Langhe i Piemonte. Tillverkad enligt gammal tradition som liknar Taleggios, men den görs på mjölk från lokala bergskor i Valsassina-dalen i de italienska Alperna. Den lagras i cirka 45 dagar i grottor.
| Varumärke | Gildo Formaggi |
|---|---|
| Ursprungsland | Italien |
| Nettovikt i kilo | 0,4 |
| Enhet | Kilo |
| Antal per kolli | 4 |
| Kolli per lav | 12 |
| Lager per pall | 10 |
| EAN-nummer | 2450581004429 |
| Kylvara | Ja |
| Ingredienser | Pastöriserad koMJÖLK, salt, löpe |
|---|---|
| Allergentyp | Mjölk och mjölkprodukter (inklusive laktos) |
| Allergener | Ja |
| Energi (Kj/100g) | 1319 |
|---|---|
| Energi (Kcal/100g) | 315 |
| Fett | 26 |
| Varav mättade fettsyror | 18 |
| Kolhydrat | 0,4 |
| Varav sockerarter | 0,4 |
| Protein | 19 |
| Salt | 2,1 |


