Robiola är en krämig rödkittost med ursprung från Langhe i Piemonte. Tillverkad enligt gammal tradition som liknar Taleggios, men den görs på mjölk från lokala bergskor i Valsassina-dalen i de italienska Alperna. Den lagras i cirka 45 dagar i grottor.
Varumärke | Gildo Formaggi |
---|---|
Ursprungsland | Italien |
Nettovikt i kilo | 0,4 |
Enhet | Kilo |
Antal per kolli | 4 |
Kolli per lav | 12 |
Lager per pall | 10 |
EAN-nummer | 2450581004429 |
Kylvara | Ja |
Ingredienser | Pastöriserad koMJÖLK, salt, löpe |
---|---|
Allergentyp | Mjölk och mjölkprodukter (inklusive laktos) |
Allergener | Ja |
Energi (Kj/100g) | 1319 |
---|---|
Energi (Kcal/100g) | 315 |
Fett | 26 |
Varav mättade fettsyror | 18 |
Kolhydrat | 0,4 |
Varav sockerarter | 0,4 |
Protein | 19 |
Salt | 2,1 |