Camembert producerad hos Isigny Sainte Mère av mikrofiltrerad mjölk från lokala kor i Normandie. En typisk hantverks-camembert tillverkad med tradition, som skiljer sig från industriella produkter. Mjuk och krämig i konsistensen, läcker och rik på smak med många nyanser och en härlig eftersmak. Brons vid WCA 2023.
| Varumärke | Isigny St. Mère |
|---|---|
| Ursprungsland | Frankrike |
| Nettovikt i kilo | 0,25 |
| Enhet | Styck |
| Antal per kolli | 6 |
| Kolli per lav | 8 |
| Lager per pall | 10 |
| EAN-nummer | 3254550030193 |
| Kylvara | Ja |
| Ingredienser | Mikrofiltrerad koMJÖLK, salt, mjölksyrabakterier, löpe, kalciumklorid |
|---|---|
| Allergentyp | Mjölk och mjölkprodukter (inklusive laktos) |
| Allergener | Ja |
| Energi (Kj/100g) | 1180 |
|---|---|
| Energi (Kcal/100g) | 284 |
| Fett | 22 |
| Varav mättade fettsyror | 16 |
| Kolhydrat | 0,5 |
| Varav sockerarter | 0,5 |
| Protein | 21 |
| Salt | 1,5 |
