Kalamataoliver kärnfri 2,25 kg
G635Skriv ut
Kalamata är en av Greklands viktigaste och mest kända olivsorter. Den är uppkallad efter staden med samma namn på den grekiska halvön och regionen Peloponnesos där den främst odlas och produceras. Kalamatas unika och speciella smak har gjort den till en delikatess över hela världen. Kalamatan är urkärnad men det kan finnas rester av olivkärnan kvar.
Nettovikt i kilo | 2,25 |
---|---|
Enhet | Styck |
Antal per kolli | 2 |
Kolli per lav | 8 |
Lager per pall | 12 |
Kylvara | Ja |
Ingredienser | Kalamataoliver utan kärna, vatten, havssalt, rödvinsvinäger, koncentrerad druvsaft, olja (solros eller raps). |
---|---|
Allergener | Nej |
Energi (Kj/100g) | 0 |
---|---|
Energi (Kcal/100g) | 0 |
Fett | 0 |
Varav mättade fettsyror | 0 |
Kolhydrat | 0 |
Varav sockerarter | 0 |
Protein | 0 |
Salt | 3,5 |