Vissa anser att riktig Foie Gras ska komma från gås. Enligt vår uppfattning är båda varianterna utsökta produkter. Gås, salt, peppar, socker och Armagnac är innehållet i denna gåsvariant från Clos Saint Sozy i sydvästra hörnet av Frankrike, regionen Sud Ouest, som är lite av en gastronomisk högborg. Burken kan läggas i varmt vatten innan den öppnas, så är det lättare att få ur innehållet.
| Varumärke | Clos Saint Sozy |
|---|---|
| Ursprungsland | Frankrike |
| Nettovikt i kilo | 0,1 |
| Enhet | Styck |
| Antal per kolli | 20 |
| Kolli per lav | 11 |
| Lager per pall | 10 |
| EAN-nummer | 3443705001274 |
| Kylvara | Nej |
| Ingredienser | Gåslever Foie Gras, vatten, salt, Armagnac, peppar. |
|---|---|
| Allergener | Nej |
| Energi (Kj/100g) | 1572 |
|---|---|
| Energi (Kcal/100g) | 381 |
| Fett | 37 |
| Varav mättade fettsyror | 15 |
| Kolhydrat | 1,4 |
| Varav sockerarter | 0,5 |
| Protein | 8,7 |
| Salt | 1,3 |
