Spännande italiensk salamispecialitet där man har använt vildsvin vilket smaken bär prägel av – den är ren, djup, kraftfull och köttig och milt kryddig. Den heter Salame di Cinghiale på italienska och den producerades av Gelli Salumi i Florens. Konsistensen är fast och köttig.
| Varumärke | Gelli Salumi |
|---|---|
| Ursprungsland | Italien |
| Nettovikt i kilo | 0,48 |
| Enhet | Kilo |
| Antal per kolli | 54 |
| Kolli per lav | 4 |
| Lager per pall | 5 |
| EAN-nummer | 2200911000000 |
| Kylvara | Ja |
| Ingredienser | Vildsvinskött 60%, fläskkött från Italien, salt, naturliga smakämnen, dextros, peppar, vitlök: kryddor. Antioxidant: E301 Natriumaskorbat. Konserveringsmedel: E250 Natriumnitrit, E252 Kaliumnitrat |
|---|---|
| Allergener | Nej |
| Energi (Kj/100g) | 2033 |
|---|---|
| Energi (Kcal/100g) | 491 |
| Fett | 43 |
| Varav mättade fettsyror | 15 |
| Kolhydrat | 0 |
| Varav sockerarter | 0 |
| Protein | 26 |
| Salt | 4,6 |
