Capa Negra har sin besättning av Iberico Bellotagrisar i Jabugo. Det används 100 % Iberisk skinka från Jabugo för att tillverka skinkan samt ekollonbaserat foder under Montaneraperioden. Denna skinka har lufttorkats i ca 24 månader och därefter blivit urbenad. Vikt omkring 4 kg och bör tempereras ca 1 timme innan servering.
| Varumärke | Capa Negra |
|---|---|
| Ursprungsland | Spanien |
| Nettovikt i kilo | 4 |
| Enhet | Kilo |
| Antal per kolli | 2 |
| Kolli per lav | 10 |
| Lager per pall | 4 |
| EAN-nummer | 8436034850472 |
| Kylvara | Ja |
| Ingredienser | Iberico Bellota skinka från 100% Ibericogris, salt, socker, surhetsreglerande medel E-331 iii och konserveringsmedel E-250 och E-252. |
|---|---|
| Allergener | Nej |
| Energi (Kj/100g) | 1717 |
|---|---|
| Energi (Kcal/100g) | 414 |
| Fett | 24,8 |
| Varav mättade fettsyror | 12 |
| Kolhydrat | 0,5 |
| Varav sockerarter | 0,5 |
| Protein | 24,8 |
| Salt | 3,23 |
