Ekologisk Prosciutto di Parma DOP tillverkad av Salumificio Pedrazzoli som är pionjär inom ekologisk chark. Av italienska grisar från egna gårdar, endast fläskkött och havssalt. Skinkan är handgjord och lufttorkad i 16–18 månader där den utvecklar sin karakteristiska milda, söta och balanserade. Ett rent och naturligt hantverk från hjärtat av Italien.
| Varumärke | Prima Vera |
|---|---|
| Ursprungsland | Italien |
| Nettovikt i kilo | 8 |
| Enhet | Kilo |
| Antal per kolli | 2 |
| Kolli per lav | 4 |
| Lager per pall | 8 |
| EAN-nummer | 2846530075655 |
| Kylvara | Ja |
| Ingredienser | Ekologisk skinka (Italien), havssalt |
|---|---|
| Allergener | Nej |
| Energi (Kj/100g) | 1113 |
|---|---|
| Energi (Kcal/100g) | 267 |
| Fett | 18,3 |
| Varav mättade fettsyror | 6,1 |
| Kolhydrat | 0,3 |
| Varav sockerarter | 0 |
| Protein | 25,9 |
| Salt | 4,4 |
