Opastöriserad caviar från Aquitaine. Den skiftar i färgen från gråsvart och ljusare grå till att ibland vara gyllenbrun som kastanjer. Denna variant är omkring 3 mån. Caviaren kommer från den sibiriska stören, baeri. Man anar smör, hasselnöt och valnöt i smaken som är välbalanserad och frisk.
| Varumärke | Perlita |
|---|---|
| Ursprungsland | Frankrike |
| Nettovikt i kilo | 0,02 |
| Enhet | Styck |
| Antal per kolli | 30 |
| Kylvara | Ja |
| Ingredienser | Caviar från stör av arten baeri, salt. Konserveringsmedel: E285 |
|---|---|
| Allergentyp | Fisk och produkter baserade på fisk |
| Allergener | Ja |
| Energi (Kj/100g) | 1075 |
|---|---|
| Energi (Kcal/100g) | 258 |
| Fett | 16,3 |
| Varav mättade fettsyror | 3,07 |
| Kolhydrat | 0,6 |
| Varav sockerarter | 0,2 |
| Protein | 27,6 |
| Salt | 3,04 |
