Karljohansvamp - porcini på italienska - är en vanlig ingrediens i italienska pastarätter. Denna pasta innehåller 2% svamp. Pastan torkas och formas över kopparrör enligt gamla traditioner. Den kommer från Tarall'Oro i Puglia i södra Italien, som efter hand har blivit lite av ett gastronomiskt mecka. Koktid: ca. 8 minuter.
Koka i ca. 8 minuter för al dente.
| Varumärke | Di Bari |
|---|---|
| Ursprungsland | Italien |
| Nettovikt i kilo | 0,25 |
| Enhet | Styck |
| Antal per kolli | 12 |
| Kolli per lav | 12 |
| Lager per pall | 8 |
| EAN-nummer | 8003007826330 |
| Kylvara | Nej |
| Ingredienser | DurumVETE, vatten, dehydratiserad karljohansvamp 2% |
|---|---|
| Allergentyp | Spår av ägg,Spår av sojabönor,Spår av senap,Spannmål som innehåller gluten |
| Allergener | Ja |
| Energi (Kj/100g) | 1539 |
|---|---|
| Energi (Kcal/100g) | 363 |
| Fett | 1 |
| Varav mättade fettsyror | 0,4 |
| Kolhydrat | 76 |
| Varav sockerarter | 1,9 |
| Protein | 12 |
| Salt | 0 |
