Di Marco’s Sorriso Pinsa bakas enligt ett välbevarat recept på vetemjöl, sojamjöl, rismjöl och surdeg som får jäsa i 72 timmar innan den förgräddas. Denna variant är vikt – med krispig yta och mjukt inre – och framtagen för att fyllas. Ett nytt format för modern streetfood: praktiskt, enkelt och färdigt att värmas. Förvaras kyld för maximal färskhet. Fri från GMO och vegansk. Kylvara.
| Varumärke | Di Marco |
|---|---|
| Ursprungsland | Italien |
| Nettovikt i kilo | 0,24 |
| Enhet | Styck |
| Antal per kolli | 6 |
| Kolli per lav | 15 |
| Lager per pall | 7 |
| EAN-nummer | 8058640078950 |
| Kylvara | Ja |
| Ingredienser | VETEmjöl, vatten, torkad VETEsurdeg, rismjöl, SOJAmjöl, extra jungfruolivolja, solrosolja, salt, jäst. Kan innehålla spår av senap. Öppnad förpackning förvaras kylt och används inom 1 dygn. Tillagning av förbakad pinsabotten: lägg till önskad topping på pinsabotten och grädda i förvärmd ugn på 240 °C i 5-8 min. |
|---|---|
| Allergentyp | Spår av senap,Spannmål som innehåller gluten,Sojabönor och produkter baserade på soja |
| Allergener | Ja |
| Energi (Kj/100g) | 972 |
|---|---|
| Energi (Kcal/100g) | 230 |
| Fett | 2,4 |
| Varav mättade fettsyror | 0,4 |
| Kolhydrat | 41 |
| Varav sockerarter | 2,6 |
| Protein | 10,2 |
| Salt | 0,47 |

