Pascal Beillevaire driver mejeriet Fontenille i Deux Sevres 20 mil norr om Bourdeaux i Frankrike och denna getostrulle betraktas som stjärnan i deras produktion. Ett 100%-igt hantverk som utförs enligt gamla traditioner. Lagrad i ca 2 veckor. Den har en frisk och typisk getostsmak, är mycket vit i färgen och med en något ojämn yta. Njut av den ensam med ett gott bröd eller i en sallad.
| Ursprungsland | Frankrike |
|---|---|
| Nettovikt i kilo | 0,75 |
| Enhet | Kilo |
| Antal per kolli | 3 |
| EAN-nummer | 3483130006246 |
| Kylvara | Ja |
| Ingredienser | Pasteuriserad GETMJÖLK, löpe, salt |
|---|---|
| Allergentyp | Mjölk och mjölkprodukter (inklusive laktos) |
| Allergener | Ja |
| Energi (Kj/100g) | 1437 |
|---|---|
| Energi (Kcal/100g) | 346 |
| Fett | 28 |
| Varav mättade fettsyror | 16,6 |
| Kolhydrat | 1,4 |
| Varav sockerarter | 0,8 |
| Protein | 22,2 |
| Salt | 1,3 |

