Il Pizzino är en mjuk och krämig rödkittsost gjord av pastöriserad komjölk. Namnet på osten kommer från en stad med gamla anor i Valtaleggio i norra Italien. Den lagras i minst 40 dagar för att formen och smaken ska bli rätt. Osten har en unik, härlig smak. Förvaras i kylskåp och bör tas ut ca 20 minuter före servering.
| Varumärke | CasArrigoni |
|---|---|
| Ursprungsland | Italien |
| Nettovikt i kilo | 0,55 |
| Enhet | Kilo |
| Antal per kolli | 4 |
| Kolli per lav | 33 |
| Lager per pall | 10 |
| EAN-nummer | 2/420901 |
| Kylvara | Ja |
| Ingredienser | KoMJÖLK, salt, löpe. |
|---|---|
| Allergentyp | Mjölk och mjölkprodukter (inklusive laktos) |
| Allergener | Ja |
| Energi (Kj/100g) | 1277 |
|---|---|
| Energi (Kcal/100g) | 308 |
| Fett | 25 |
| Varav mättade fettsyror | 19 |
| Kolhydrat | 1,1 |
| Varav sockerarter | 0,5 |
| Protein | 19 |
| Salt | 2,2 |

