Ett sött dessertvin med smaker av ananas och passionsfrukt och en härlig balans mellan sötma och syra. Det är gjort enligt kryometoden som innebär att man fryser ner druvorna i 15 dagar innan pressning för att öka sötman. Vingården ligger i Utiel-Requnia i Valencia, Spanien.
| Ursprungsland | Spanien |
|---|---|
| Nettovikt i kilo | 0,38 |
| Enhet | Styck |
| Antal per kolli | 6 |
| Kylvara | Nej |
| Alkohol % (till NAV) | 12,5 |
| Ingredienser | Sauvignon Blanc, Chardonnay & Macabeo |
|---|---|
| Allergentyp | Svaveldioxid och sulfit i koncentrationer högre än 10 mg / kg eller 10 mg / liter uttryckt som SO2 |
| Allergener | Ja |
| Energi (Kj/100g) | 0 |
|---|---|
| Energi (Kcal/100g) | 0 |
| Fett | 0 |
| Varav mättade fettsyror | 0 |
| Kolhydrat | 0 |
| Varav sockerarter | 0 |
| Protein | 0 |
| Salt | 0 |
