Ett intressant och nyskapande vin som tar chardonnay till nästa nivå. Vingården ligger på höglandet i Alicante, i regionen Alto Vinalopó, och de producerar en begränsad mängd handgjorda viner. Detta vin får vila på franska nya ekfat i tre månader innan det buteljeras.
| Ursprungsland | Spanien |
|---|---|
| Nettovikt i kilo | 0,75 |
| Enhet | Styck |
| Antal per kolli | 6 |
| Kylvara | Nej |
| Alkohol % (till NAV) | 12,5 |
| Vinregion | Valencia |
| Ingredienser | 65% Chardonnay, 35% Moscatel |
|---|---|
| Allergentyp | Svaveldioxid och sulfit i koncentrationer högre än 10 mg / kg eller 10 mg / liter uttryckt som SO2 |
| Allergener | Ja |
| Energi (Kj/100g) | 0 |
|---|---|
| Energi (Kcal/100g) | 0 |
| Fett | 0 |
| Varav mättade fettsyror | 0 |
| Kolhydrat | 0 |
| Varav sockerarter | 0 |
| Protein | 0 |
| Salt | 0 |
