Savigni Vildsvinssalami ca. 0,7 kg EKO
2088Skriv ut
Salame di Cinghiale från Toscana Savigni som gör några av de bästa charketuriprodukterna i Italien. Stora delar av deras produktion är ekologisk och handgjord. Denna salami är gjord på 50 procent vildsvin och 50 procent gris som är smaksatt med rött vin, lite vitlök, enbär, lagerblad och kryddnejlika – gott och balanserat. Vildsvinet är inte ekologiskt, men resten är det.
Nettovikt i kilo | 0,7 |
---|---|
Enhet | Kilo |
Antal per kolli | 10 |
Kylvara | Ja |
Ingredienser | Vildsvinskött 50% (från Italien), fläskkött* (från Italien), salt från Cervia, socker*, svartpeppar*, rött vin*, vitlök*, lagerblad*, enbär*, nejlika*. Konserveringsmedel: E250, E252. *ekologiskt ursprung. Naturtarm/Höljet är ätbart. |
---|---|
Allergener | Nej |
Energi (Kj/100g) | 1548 |
---|---|
Energi (Kcal/100g) | 370 |
Fett | 27,3 |
Varav mättade fettsyror | 9,3 |
Kolhydrat | 1,1 |
Varav sockerarter | 1,1 |
Protein | 28,5 |
Salt | 3,5 |