Ventricina är en kryddstark italiensk salami som man hittar i Italien både i sin rena form som antipasti samt på pizza och i panini. Den är grovmald och har en fin karaktäristisk fettmarmorering och varmröd färg. Smaken är varm och pikant med en behaglig syra. Tillverkad enligt gamla syditalienska traditioner och lufttorkad i 2 månader.
| Varumärke | Ibis |
|---|---|
| Ursprungsland | Italien |
| Nettovikt i kilo | 2,8 |
| Enhet | Kilo |
| Antal per kolli | 2 |
| Kolli per lav | 6 |
| Lager per pall | 6 |
| EAN-nummer | 2270402000000 |
| Kylvara | Ja |
| Ingredienser | Fläskkött, salt, kryddor, dextros, naturliga aromämnen (chili) Antioxidant: E301 Natriumaskorbat. Konservering: E250 Kaliumnitrit, E252 Natriumnitrat. |
|---|---|
| Allergener | Nej |
| Energi (Kj/100g) | 1709 |
|---|---|
| Energi (Kcal/100g) | 413 |
| Fett | 36 |
| Varav mättade fettsyror | 12 |
| Kolhydrat | 0,2 |
| Varav sockerarter | 0,2 |
| Protein | 22 |
| Salt | 3,9 |
