5 Jotas har blivit liktydigt med maximal kvalitet inom branschen för Iberisk skinka. Familjen Sánchez Romero Carvajal har producerat skinkor i mer än 125 år. Det används 100% Iberisk skinka från Jabugo, ekollon baserat foder i Montanera (berg) perioden. Skinkan har en intensiv doft. Bör stå i rumstemperatur i minst 1 tim före servering. Skinkan har lufttorkats i minst 36 mån.
| Varumärke | Cinco Jotas |
|---|---|
| Ursprungsland | Spanien |
| Nettovikt i kilo | 6,5 |
| Enhet | Kilo |
| Antal per kolli | 1 |
| Kylvara | Ja |
| Ingredienser | 100% Iberico skinka, salt, socker, antioxidant: E301, surhetsregulator: E331iii, konservering: E252. |
|---|---|
| Allergener | Nej |
| Energi (Kj/100g) | 1344 |
|---|---|
| Energi (Kcal/100g) | 321 |
| Fett | 24,1 |
| Varav mättade fettsyror | 0 |
| Kolhydrat | 0,8 |
| Varav sockerarter | 0 |
| Protein | 35,5 |
| Salt | 0 |
