Anchoas del Cantábrico. Handfiléad ansjovis från Biscayabukten, utan skinn eller ben som läggs i konserv i en lag av olivolja och då kallas produkten för sardell. En fin och ren smak av sardell. Yurrita Gastronomika startades 1867 i den lilla fiskebyn Mutriko i Biscayabukten, där traditionen med att bearbeta fisk för hand har gått i arv i generationer. Avrunnen vikt 30 gram. Kylvara.
Varumärke | Yurrita |
---|---|
Ursprungsland | Spanien |
Nettovikt i kilo | 0,05 |
Avrunnen vikt i kilo | 0,028 |
Enhet | Styck |
Antal per kolli | 12 |
Kolli per lav | 66 |
Lager per pall | 10 |
EAN-nummer | 8410333001117 |
Kylvara | Ja |
Ingredienser | ANSJOVIS från Biscayabukten (Engraulis Encrasicolus), olivolja, salt. Fångstmetod: Snörpvad, Fångstområde: FAO27 |
---|---|
Allergentyp | Fisk och produkter baserade på fisk |
Allergener | Ja |
Energi (Kj/100g) | 734 |
---|---|
Energi (Kcal/100g) | 175 |
Fett | 7,6 |
Varav mättade fettsyror | 1 |
Kolhydrat | 0 |
Varav sockerarter | 0 |
Protein | 26,6 |
Salt | 14,2 |