Anchoas del Cantábrico – handfiléad ansjovis från Biscayabukten. Skinn- och benfri, varsamt inlagd i olivolja för att bevara sin rena, delikata smak av sardell. Bakom delikatessen står Yurrita Gastronomika, grundat redan 1867 i den lilla fiskebyn Mutriko – där fiskberedning för hand är en levande tradition som gått i arv i generationer. Avrunnen vikt: 28 g. Förvaring: Kylvara.
| Varumärke | Yurrita |
|---|---|
| Ursprungsland | Spanien |
| Nettovikt i kilo | 0,05 |
| Avrunnen vikt i kilo | 0,028 |
| Enhet | Styck |
| Antal per kolli | 12 |
| Kolli per lav | 66 |
| Lager per pall | 10 |
| EAN-nummer | 8410333001117 |
| Kylvara | Ja |
| Ingredienser | ANSJOVIS från Biscayabukten (Engraulis Encrasicolus), olivolja, salt. Fångstmetod: Snörpvad, Fångstområde: FAO27 |
|---|---|
| Allergentyp | Fisk och produkter baserade på fisk |
| Allergener | Ja |
| Energi (Kj/100g) | 734 |
|---|---|
| Energi (Kcal/100g) | 175 |
| Fett | 7,6 |
| Varav mättade fettsyror | 1 |
| Kolhydrat | 0 |
| Varav sockerarter | 0 |
| Protein | 26,6 |
| Salt | 14,2 |

