La Napoletana, tipo 00 pizzamjöl 1 kg
2113Skriv ut
La Napoletana är en mjuk tipo 00 speciellt framtagen för den berömda och officiella napolitanska pizzan. Den är AVPN-godkänd av Associazione Verace Pizza Napoletana och har en lyftstyrka på W310. För optimalt resultat måste den jäsa mellan 10 och 12 timmar. Molino Dallagiovanna i Emilia-Romagna har sedan 1832 specialiserat sig på att tillverka olika typer av mjöl - t.ex. för pizza som denna.
Ursprungsland | Italien |
---|---|
Nettovikt i kilo | 1 |
Enhet | Styck |
Antal per kolli | 10 |
EAN-nummer | 8033772091183 |
Kylvara | Nej |
Ingredienser | VETEMJÖL tipo 00 |
---|---|
Allergentyp | Spår av sojabönor,Spannmål som innehåller gluten |
Allergener | Ja |
Energi (Kj/100g) | 1436 |
---|---|
Energi (Kcal/100g) | 343 |
Fett | 0,8 |
Varav mättade fettsyror | 0,1 |
Kolhydrat | 73 |
Varav sockerarter | 1 |
Protein | 12 |
Salt | 0,002 |