La Napoletana, tipo 00 pizzamjöl 1 kg

2113 Skriv ut

La Napoletana är en mjuk tipo 00 speciellt framtagen för den berömda och officiella napolitanska pizzan. Den är AVPN-godkänd av Associazione Verace Pizza Napoletana och har en lyftstyrka på W310. För optimalt resultat måste den jäsa mellan 10 och 12 timmar. Molino Dallagiovanna i Emilia-Romagna har sedan 1832 specialiserat sig på att tillverka olika typer av mjöl - t.ex. för pizza som denna.

Nettovikt i kilo 1
Enhet Styck
Antal per kolli 10
EAN-nummer 8033772091183
Kylvara Nej
Ingredienser VETEMJÖL tipo 00
Allergentyp Spår av sojabönor,Spannmål som innehåller gluten
Allergener Ja
Energi (Kj/100g) 1436
Energi (Kcal/100g) 343
Fett 0,8
Varav mättade fettsyror 0,1
Kolhydrat 73
Varav sockerarter 1
Protein 12
Salt 0,002

Andra som köpte denna köpte också