La Napoletana är en mjuk tipo 00 speciellt framtagen för den berömda och officiella napolitanska pizzan. Den är AVPN-godkänd av Associazione Verace Pizza Napoletana och har en lyftstyrka på W310. För optimalt resultat måste den jäsa mellan 10 och 12 timmar. Molino Dallagiovanna i Emilia-Romagna har sedan 1832 specialiserat sig på att tillverka olika typer av mjöl - t.ex. för pizza som denna.
| Ursprungsland | Italien |
|---|---|
| Nettovikt i kilo | 1 |
| Enhet | Styck |
| Antal per kolli | 10 |
| EAN-nummer | 8033772091183 |
| Kylvara | Nej |
| Ingredienser | VETEMJÖL tipo 00 |
|---|---|
| Allergentyp | Spår av sojabönor,Spannmål som innehåller gluten |
| Allergener | Ja |
| Energi (Kj/100g) | 1436 |
|---|---|
| Energi (Kcal/100g) | 343 |
| Fett | 0,8 |
| Varav mättade fettsyror | 0,1 |
| Kolhydrat | 73 |
| Varav sockerarter | 1 |
| Protein | 12 |
| Salt | 0,002 |
