Pastöriserad Bleu d'Auvergne från mejeriet Dischamp, som har producerat raffinerade lokala ostar sedan 1911. Idag är ostarna några av de mest uppskattade i Auvergneregionen. Komjölk väljs från de bästa producenterna i Massif Central. En krämig, mjuk blåmögelost med många härliga nyanser från alpmjölken; kraftfull smak, toner av svamp och grädde och med en läcker, smältande textur.
Ursprungsland | Frankrike |
---|---|
Nettovikt i kilo | 2,5 |
Enhet | Kilo |
Antal per kolli | 4 |
Kolli per lav | 9 |
Lager per pall | 8 |
EAN-nummer | 3151820432025 |
Kylvara | Ja |
Ingredienser | pastöriserad KOMJÖLK, salt, mjölksyrabakterier, löpe, Penicillium roqueforti. |
---|---|
Allergentyp | Mjölk och mjölkprodukter (inklusive laktos) |
Allergener | Ja |
Energi (Kj/100g) | 1383 |
---|---|
Energi (Kcal/100g) | 334 |
Fett | 28 |
Varav mättade fettsyror | 19 |
Kolhydrat | 0,6 |
Varav sockerarter | 0,5 |
Protein | 20 |
Salt | 2,8 |