Namnet är skyddat och osten framställs i ett klart definierat område av opastöriserad mjölk från lokala kor. Områdena är Parma, Reggio Emilia, Modena & Bologna väster om floden Reno, Söder om Mantova och öster om floden Po. Korna får endast utfodras med gräs och hö osten kan lagras länge, denna är minst 24 månader gammal.
Ursprungsland | Italien |
---|---|
Nettovikt i kilo | 40 |
Enhet | Kilo |
Antal per kolli | 1 |
Kolli per lav | 5 |
Lager per pall | 5 |
EAN-nummer | 2000020411600 |
Kylvara | Ja |
Ingredienser | Opastöriserad koMJÖLK, salt, löpe. Fett i torrvikt: min. 32%. Ursprungsland: Italien |
---|---|
Allergentyp | Mjölk och mjölkprodukter (inklusive laktos) |
Allergener | Ja |
Energi (Kj/100g) | 1633 |
---|---|
Energi (Kcal/100g) | 392 |
Fett | 28,4 |
Varav mättade fettsyror | 0 |
Kolhydrat | 0 |
Varav sockerarter | 0 |
Protein | 33 |
Salt | 0 |