Pecorino al Tartufo här i en extra grottlagrad variant som samlat smak och styrka i 6 månader på Romagna Terre i Emilia Romagna, som har producerat några utsökta traditionella italienska ostar sedan 1985. Smaken är fin och intensiv med distinkta toner från fårmjölken och fina inslag från tryffeln. Skorpan är inte ätbar.
Varumärke | Romagna Terre |
---|---|
Ursprungsland | Italien |
Nettovikt i kilo | 1 |
Enhet | Kilo |
Antal per kolli | 2 |
Kylvara | Ja |
Ingredienser | Pastöriserad italiensk fårMJÖLK, tryffel (tuber Aestivum)min 1%, salt, löpe, mjölksyrabakterier. Skorpan är täckt med ekträdspulver (0,02%) Skorpan är inte ätbar. Kan innehålla spår av spannmål och nötter (valnöt) Det sker en naturlig viktminskning av produkten. Förvaras i kylskåp vid +5°C |
---|---|
Allergentyp | Nötter,Mjölk och mjölkprodukter (inklusive laktos) |
Allergener | Ja |
Energi (Kj/100g) | 1472 |
---|---|
Energi (Kcal/100g) | 355 |
Fett | 30 |
Varav mättade fettsyror | 22 |
Kolhydrat | 0,6 |
Varav sockerarter | 0,6 |
Protein | 22 |
Salt | 1,5 |