Reblochon Fermier AOP 450 g

F162Skriv ut
Reblochon är en rödkittost som kom till på 1200 -talet i Savoie och lagras i naturliga grottor på mellan 1000 till 1800 meters höjd. Av de 17 000 ton som produceras per år är endast 3 000 av dem "Fermier" - resten är "Frutitier". Skillnaden är att fermier tillverkas av mjölk från ett enda gårdsbestånd, medan frutitier är av mjölk från många gårdar. Vann silver vid Mondial du Fromage 2021.
Nettovikt i kilo0,45
EnhetKilo
Antal per kolli6
Kolli per lav10
Lager per pall10
KylvaraJa
Ingredienser Opastöriserad koMJÖLK, salt, mjölksyrabakterier och löpe. Fett: 25-30g%, i torrsubstans:45%
Allergentyp Mjölk och mjölkprodukter (inklusive laktos)
Allergener Ja
Energi (Kj/100g)1350
Energi (Kcal/100g)325
Fett30
Varav mättade fettsyror16,9
Kolhydrat0
Varav sockerarter0
Protein27
Salt1

Andra som köpte denna köpte också