Lufttorkad skinka från Teruel öster om Madrid som är välkända för sina formidabla skinkor. 100% naturlig, Teruel tillverkas uteslutande av kött, salt och luft - inga tillsatser. Duroc-grisar används på pappans sida och Landrace på mammans sida och skinkan lufttorkas i 24-30 månader. Produceras av familjeföretaget Jamones Pastor. Utsedd till bästa Teruelskinkan 2021.
| Varumärke | Jamones Pastor |
|---|---|
| Ursprungsland | Spanien |
| Nettovikt i kilo | 5,5 |
| Enhet | Kilo |
| Antal per kolli | 1 |
| Kolli per lav | 6 |
| Lager per pall | 10 |
| Kylvara | Ja |
| Ingredienser | Fläskkött från Teruel, havssalt. |
|---|---|
| Allergener | Nej |
| Energi (Kj/100g) | 1392 |
|---|---|
| Energi (Kcal/100g) | 335 |
| Fett | 24 |
| Varav mättade fettsyror | 9,83 |
| Kolhydrat | 0,5 |
| Varav sockerarter | 0 |
| Protein | 28,77 |
| Salt | 0,1 |
