Spännande italiensk salamispecialitet där man har använt vildsvin vilket smaken bär prägel av – den är ren, djup, kraftfull och köttig och milt kryddig. Den heter Salame di Cinghiale på italienska och den producerades av Gelli Salumi i Florens. Konsistensen är fast och köttig.
Varumärke | Gelli Salumi |
---|---|
Ursprungsland | Italien |
Nettovikt i kilo | 0,48 |
Enhet | Kilo |
Antal per kolli | 54 |
Kolli per lav | 4 |
Lager per pall | 5 |
EAN-nummer | 2200911000000 |
Kylvara | Ja |
Ingredienser | Vildsvinskött 60%, fläskkött från Italien, salt, naturliga smakämnen, dextros, peppar, vitlök: kryddor. Antioxidant: E301 Natriumaskorbat. Konserveringsmedel: E250 Natriumnitrit, E252 Kaliumnitrat |
---|---|
Allergener | Nej |
Energi (Kj/100g) | 2033 |
---|---|
Energi (Kcal/100g) | 491 |
Fett | 43 |
Varav mättade fettsyror | 15 |
Kolhydrat | 0 |
Varav sockerarter | 0 |
Protein | 26 |
Salt | 4,6 |