Om Gastro Import

Bland våra kunder finns Michelin- och gourmetrestauranger, kaféer, vinbarer, matställen, specialbutiker och butiker inom dagligvaruhandeln m.m.

 

Välkommen till oss!

I över 30 år har vi importerat gourmetspecialiteter
och delikatesser från länder runt om i världen.

Allt började med lufttorkade delikatesser från Italien och spred sig sedan vidare till de andra länderna runt Medelhavet och även vidare både norr och väster men vi kommer alltid att ha huvudvikten på de gastronomiska länderna Italien, Spanien och Frankrike.

Vi säljer till Skandinaviens ledande restauranger, matställen, kaféer, stormarknader och delikatessbutiker och Gastro Import finns idag både i Sverige, Danmark och Norge med fristående bolag som sysselsätter över 60 anställda.

Vi har runt 1200 produkter, som uteslutande kommer från leverantörer vi kan gå i god för, som alla delar vår uppfattning om att ett bra hantverk och färska råvaror alltid ger det bästa resultatet. Du hittar därför ett antal specialiteter hos oss som du inte hittar någon annanstans.

Kvalitet och service är de viktigaste parametrarna och grundbulten i hela vår affärsidé så det kommer vi aldrig att kompromissa med. Vi arbetar ständigt med att serva våra kunder för att förse dem med en stadig ström av nya och spännande kvalitetsprodukter.

 

Gastroshopen

Läs mer om våra produkter och lägg din order.