En mycket speciell sorts sardeller som lagrats i salt i 6 månader. Detta ger en unik och balanserad smak. Den färska fisken bearbetas samma dag som den fångas. Fisken ensas och sköljs i kallt vatten och läggs i kar med saltlake under 6 månader varefter skinn och ben tas bort och ansjovisen packas. 9-11 cm. Från producenten Talatta på Sicilien.
Varumärke | Talatta |
---|---|
Ursprungsland | Italien |
Nettovikt i kilo | 0,5 |
Enhet | Styck |
Antal per kolli | 10 |
Kylvara | Ja |
Ingredienser | Italiensk ansjovis, salt. FAO Fiskezon: FAO 37 (fiskemetod med snurrevad) |
---|---|
Allergentyp | Nötter,Fisk och produkter baserade på fisk |
Allergener | Ja |
Energi (Kj/100g) | 625 |
---|---|
Energi (Kcal/100g) | 149 |
Fett | 2 |
Varav mättade fettsyror | 0,5 |
Kolhydrat | 0 |
Varav sockerarter | 0 |
Protein | 30 |
Salt | 16 |