Ingredienser | Pasta (65%) DurumVETEmjöl, typ "0" VETEmjöl, pastöriserat ÄGG från frigående höns 13,2% *, vatten, salt. Fyllning (35%) kött 9,7% * (nötkött från Central Apennines PGI av rasen Chianina 9,4% *, extra jungfruolivolja, vegetabiliskt fiber, lök, salt, vitlök), Mortadella Bologna PGI 7% * (fläskkött, salt , PISTAGENÖTTER, socker, kryddor, naturlig arom, antioxidanter: askorbinsyra och natriumaskorbat, konserveringsmedel: natriumnitrit), Parmigiano Reggiano DOP 6% * (koMJÖLK, salt, löpe), brödsmulor (typ "0" VETEmjöl, salt, öljäst), Prosciutto Toscano DOP 2,3% * (fläskkött, salt, peppar), salt, muskotnöt. Kan innehålla spår av: fisk, kräftdjur, blötdjur, nötter, soja. * Procentandelen avser färdig produkt.
|
---|
Allergentyp | Spår av kräftdjur,Spår av fisk,Spår av nötter,Spår av sojabönor,Spår av blötdjur,Spannmål som innehåller gluten,Mjölk och mjölkprodukter (inklusive laktos),Ägg och produkter baserade på ägg
|
---|