Inspiration, recept & nyheter

Alla goda historier från vårt gastronomiska universum

  • >Säsong för Mont d'Or

    Säsong för Mont d'Or

    Nu är det dags igen för den underbara franska och schweiziska säsongsosten Mont d'Or/Vacherin, som kan avnjutas från september till mars.

    Läs mer
  • >Säsong för Gruyère Alpage AOP

    Säsong för Gruyère Alpage AOP

    Årets Gruyère Alpage – en exklusiv ost från de alpina sluttningarna, skapad enbart från den finaste sommarmjölken.

    Läs mer
  • >Engelska ostar till jul

    Engelska ostar till jul

    Julen kanske känns långt borta, men för att säkra årets bästa engelska julostar är det dags att börja planera redan nu. Vi har en deadline på beställningar till den 30 augusti, så se till att lägga di...

    Läs mer
  • >Pinsa från DiMarco

    Pinsa från DiMarco

    Originale Pinsa Romana från Di Marco är skapad genom en kombination av traditionella tekniker och moderna innovationer där idén kom från barndomsminnet när Corrado di Marcos farfar formade överbliven ...

    Läs mer
  • >Stefania Calugi - tryffel från hjärtat av Toscana

    Stefania Calugi - tryffel från hjärtat av Toscana

    Stefania Calugi, ett familjeägt företag beläget mellan San Miniato och Castelfiorentino i Toscana, har sedan 1987 levererat tryffel och tryffelprodukter av högsta kvalitet till tryffelälskare världen ...

    Läs mer
  • >Choix - Swiss Premiun Choice

    Choix - Swiss Premiun Choice

    Nu presenterar vi ett nytt varumärke som samlar de bästa premiumostarna från Schweiz; Choix - som betyder utvald. Vi ger dig genom detta ett brett urval av Gruyère där varje lagringsgrad har en egen f...

    Läs mer
  • >Olivolja - den stora guiden

    Olivolja - den stora guiden

    Vilken olivsort man använder spelar stor roll för doft, smak och känsla i en olivolja. När du talar om vin är en av de första sakerna som diskuteras vilka druvor vinet tillverkas av. Av samma anlednin...

    Läs mer
  • >Santa Catarina - hållbart fiskad tonfisk från Azorerna

    Santa Catarina - hållbart fiskad tonfisk från Azorerna

    Tonfisken från Santa Catarina representerar något av det bästa inom hållbar konservering. De är en av världens bästa producenter som levererar bland de finaste och godaste konserverade tonfisken som f...

    Läs mer
  • >Martimuccipasta med ragu på salsiccia och San Marzano-tomater

    Martimuccipasta med ragu på salsiccia och San Marzano-tomater

    Rasmus lagar en otroligt läcker och snabbgjord rätt av pasta från Martimucci, salsiccia från Lovison och till slut San Marzanotomater från Agragenus på Sicilien.

    Läs mer

Följ oss!