Inspiration, recept & nyheter

Alla goda historier från vårt gastronomiska universum

På denna sida håller du dig uppdaterad om vad som händer i vår värld.
  • >Säsong för raclette och fondue

    Säsong för raclette och fondue

    Raclette är - precis som ostfondue - en klassisk schweizisk rätt som ofta omtalas som schweizarnas nationalrätt. Löjligt enkelt att förbereda och onödigt gott, tillagas vid bordet och får alla att umg...

    Läs mer
  • >Äntligen säsong för Mont d'Or

    Äntligen säsong för Mont d'Or

    Nu är det dags igen för den underbara franska säsongsosten Mont d'Or, som kan avnjutas från september till nyår. Osten landar den 19 september!

    Läs mer
  • >Martimuccipasta med ragu på salsiccia och San Marzano-tomater

    Martimuccipasta med ragu på salsiccia och San Marzano-tomater

    Rasmus lagar en otroligt läcker och snabbgjord rätt av pasta från Martimucci, salsiccia från Lovison och till slut San Marzanotomater från Agragenus på Sicilien.

    Läs mer

Följ oss!