Reblochon Fermier AOP 450 g
F162Skriv ut
Reblochon är en rödkittost som kom till på 1200 -talet i Savoie och lagras i naturliga grottor på mellan 1000 till 1800 meters höjd. Av de 17 000 ton som produceras per år är endast 3 000 av dem "Fermier" - resten är "Frutitier". Skillnaden är att fermier tillverkas av mjölk från ett enda gårdsbestånd, medan frutitier är av mjölk från många gårdar. Vann silver vid Mondial du Fromage 2021.
Nettovikt i kilo | 0,45 |
---|---|
Enhet | Kilo |
Antal per kolli | 6 |
Kolli per lav | 10 |
Lager per pall | 10 |
Kylvara | Ja |
Ingredienser | Opastöriserad koMJÖLK, salt, mjölksyrabakterier och löpe. Fett: 25-30g%, i torrsubstans:45% |
---|---|
Allergentyp | Mjölk och mjölkprodukter (inklusive laktos) |
Allergener | Ja |
Energi (Kj/100g) | 1350 |
---|---|
Energi (Kcal/100g) | 325 |
Fett | 30 |
Varav mättade fettsyror | 16,9 |
Kolhydrat | 0 |
Varav sockerarter | 0 |
Protein | 27 |
Salt | 1 |