En hårdost som är lagrad mellan 2-6 månader, 100% italiensk komjölk. Passar väl till att rivas och använda i varma rätter, som gratinering. Halalcertified.
| Ursprungsland | Italien |
|---|---|
| Nettovikt i kilo | 0,2 |
| Avrunnen vikt i kilo | 0,2 |
| Enhet | Kilo |
| Antal per kolli | 25 |
| Kolli per lav | 14 |
| Lager per pall | 10 |
| EAN-nummer | 2468494 |
| Kylvara | Ja |
| Ingredienser | Termiserad KOMJÖLK, salt, vassle, koagulerande chymosin som framställs genom fermentering av vegetabiliskt substrat med aspergillus Niger var. awamori som är lämplig för vegetarisk kost. |
|---|---|
| Allergentyp | Mjölk och mjölkprodukter (inklusive laktos) |
| Allergener | Ja |
| Energi (Kj/100g) | 1635 |
|---|---|
| Energi (Kcal/100g) | 390 |
| Fett | 30 |
| Varav mättade fettsyror | 20,5 |
| Kolhydrat | 0,02 |
| Varav sockerarter | 0,02 |
| Protein | 30 |
| Salt | 1,2 |
