Cinco Jotas (5J) har blivit liktydligt med maximal kvalitet inom branchen för Iberisk skinka. Familjen Sánchez Romero Carvajal har producerat skinkor i mer än 125 år. Det används 100% Iberisk skinka från Jabugo, ekollon baserat foder i Montanera (berg) perioden. Skinkan bör stå i rumstemperatur minst 1 timme före servering.
Varumärke | Cinco Jotas |
---|---|
Ursprungsland | Spanien |
Nettovikt i kilo | 3,5 |
Enhet | Kilo |
Antal per kolli | 1 |
EAN-nummer | 2328046200009 |
Kylvara | Ja |
Ingredienser | Skinka från gris 100% Iberico, havssalt, antioxidant E-301, surhetsreglerande medel E-331(iii), konserveringsmedel E-252. Förvaras kallt (3-7 °C) |
---|---|
Allergener | Nej |
Energi (Kj/100g) | 1344 |
---|---|
Energi (Kcal/100g) | 321 |
Fett | 21 |
Varav mättade fettsyror | 7,5 |
Kolhydrat | 0 |
Varav sockerarter | 0 |
Protein | 33 |
Salt | 4,1 |