Urbenad parmaskinka från La Torre i Langhirano strax utanför Parma som har specialiserat sig på att producera Prosciutto di Parma DOP i mer än 60 år. De följer naturligtvis de strikta krav som det officiella konsortiet ställer för tillverkning av parmaskinka. Skinkan har en lufttorkningstid på minst 15 månader.
Varumärke | La Torre |
---|---|
Ursprungsland | Italien |
Nettovikt i kilo | 7 |
Enhet | Kilo |
Antal per kolli | 2 |
Kolli per lav | 4 |
Lager per pall | 10 |
EAN-nummer | 2273537000000 |
Kylvara | Ja |
Ingredienser | Fläskkött, salt |
---|---|
Allergener | Nej |
Energi (Kj/100g) | 1113 |
---|---|
Energi (Kcal/100g) | 267 |
Fett | 18 |
Varav mättade fettsyror | 6,1 |
Kolhydrat | 0,5 |
Varav sockerarter | 0 |
Protein | 26 |
Salt | 4,4 |