Läckra sardeller i en god olivolja. Mycket gott på en bit lantbröd med smör, till ägg, som aptitretare, med kapris på en bit grovt bröd, som smakhöjare till fiskrätten. Från Talatta på Sicilien som har fångat och bearbetat ansjovis i mer än ett sekel. Avrunnen vikt 450g.
Varumärke | Talatta |
---|---|
Ursprungsland | Italien |
Nettovikt i kilo | 0,72 |
Avrunnen vikt i kilo | 0,45 |
Enhet | Styck |
Antal per kolli | 12 |
Kolli per lav | 15 |
Lager per pall | 10 |
Kylvara | Ja |
Ingredienser | ANSJOVISFILÉER, olivolja, havssalt. Tillverkas i fabrik som även bearbetar nötter. FAO Fiskezon: FAO 37 (fiskemetod med snurrevad) Förvaring: Torrt och svalt Förvaring: Öppnad kan produkten förvaras i kylskåp täckt med olja i max 7 dagar. |
---|---|
Allergentyp | Spår av nötter,Fisk och produkter baserade på fisk |
Allergener | Ja |
Energi (Kj/100g) | 998 |
---|---|
Energi (Kcal/100g) | 239 |
Fett | 7 |
Varav mättade fettsyror | 1,1 |
Kolhydrat | 0 |
Varav sockerarter | 0 |
Protein | 20 |
Salt | 4,5 |