Vongole från Italien, även kallad venusmussla. Pasta alle vongole är en traditionell maträtt i Italien men vongole användas till mycket mer, sauterad i en kastrull med vitlök och serveras med rostat bröd. Utan skal i glasförpackning. Torrvikt: 65g
Varumärke | Agostino Recca |
---|---|
Ursprungsland | Italien |
Nettovikt i kilo | 0,13 |
Avrunnen vikt i kilo | 0,065 |
Enhet | Styck |
Antal per kolli | 12 |
Kolli per lav | 24 |
Lager per pall | 10 |
EAN-nummer | 8012464000306 |
Kylvara | Nej |
Ingredienser | VENMUSSLOR, avkok från VENMUSSLA, salt, citronsyra. FAO Fiskezon: FAO 37.4 (Fiskemetod: Bottenskrapa) Förvaring: Öppnad kan produkten förvaras i kylskåp max 3 dagar. |
---|---|
Allergentyp | Blötdjur och produkter baserade på blötdjur |
Allergener | Ja |
Energi (Kj/100g) | 324 |
---|---|
Energi (Kcal/100g) | 76 |
Fett | 0,5 |
Varav mättade fettsyror | 0 |
Kolhydrat | 2 |
Varav sockerarter | 0 |
Protein | 16 |
Salt | 0,9 |