Romagna Terre har sedan 1985 valt ut och tillverkat de bästa traditionella ostarna som framställts av fårmjölk i området Emilia Romagna. Osten nel Fieno är täckt med hö och har en ren fårmjölkssmak med inslag av höet den har lagrats tillsammans med. Lagrad ca 2-3 månader. Skorpan är inte ätbar. Vann guld vid WCA 2019, brons 2023.
| Varumärke | Romagna Terre |
|---|---|
| Ursprungsland | Italien |
| Nettovikt i kilo | 1,3 |
| Enhet | Kilo |
| Antal per kolli | 2 |
| EAN-nummer | 2406481 |
| Kylvara | Ja |
| Ingredienser | Pastöriserad italiensk FÅRMJÖLK, salt, löpe, mjölksyrabakterier. Ytan är täckt av druvkärneolja och hö (2%). Skorpan är inte ätbar. |
|---|---|
| Allergentyp | Nötter,Mjölk och mjölkprodukter (inklusive laktos) |
| Allergener | Ja |
| Energi (Kj/100g) | 1396 |
|---|---|
| Energi (Kcal/100g) | 337 |
| Fett | 28 |
| Varav mättade fettsyror | 21 |
| Kolhydrat | 0 |
| Varav sockerarter | 0 |
| Protein | 22 |
| Salt | 1 |

