En klassisk Gouda som inte kan annat än att falla de flesta i smak. Mild, lätt krämig och med en fin liten nyans av syrlighet - en otroligt behaglig och mångsidig ost. Gouda kommer ursprungligen från Nederländerna och har sitt namn från den holländska staden med samma namn, men den tillverkas i flera länder då den inte är skyddad av ursprung.
Ursprungsland | Tyskland |
---|---|
Nettovikt i kilo | 3 |
Enhet | Kilo |
Antal per kolli | 4 |
Kolli per lav | 6 |
Lager per pall | 9 |
Kylvara | Ja |
Ingredienser | Pastöriserad koMJÖLK, salt, MJÖLKsyrebakterier, mikrobiologisk löpe. Färgämnen: Betakaroten E 160a. Ursprungsland: Tyskland |
---|---|
Allergentyp | Mjölk och mjölkprodukter (inklusive laktos) |
Allergener | Ja |
Energi (Kj/100g) | 1430 |
---|---|
Energi (Kcal/100g) | 345 |
Fett | 28 |
Varav mättade fettsyror | 20,2 |
Kolhydrat | 0,2 |
Varav sockerarter | 0,2 |
Protein | 23 |
Salt | 1,9 |