Vissa anser att riktig Foie Gras ska komma från gås. Enligt vår uppfattning är båda varianterna utsökta produkter. Gås, salt, peppar, socker och Armagnac är innehållet i denna gåsvariant från Clos Saint Sozy i sydvästra hörnet av Frankrike, regionen Sud Ouest, som är lite av en gastronomisk högborg. Burken kan läggas i varmt vatten innan den öppnas, så är det lättare att få ur innehållet.
Varumärke | Clos Saint Sozy |
---|---|
Ursprungsland | Frankrike |
Nettovikt i kilo | 0,1 |
Enhet | Styck |
Antal per kolli | 20 |
Kolli per lav | 11 |
Lager per pall | 10 |
EAN-nummer | 3443705001274 |
Kylvara | Nej |
Ingredienser | Gåslever Foie Gras, vatten, salt, Armagnac, peppar. |
---|---|
Allergener | Nej |
Energi (Kj/100g) | 1572 |
---|---|
Energi (Kcal/100g) | 381 |
Fett | 37 |
Varav mättade fettsyror | 15 |
Kolhydrat | 1,4 |
Varav sockerarter | 0,5 |
Protein | 8,7 |
Salt | 1,3 |