San Daniele är en av Italiens främsta skinkor, i klass med de bästa parmaskinkorna. Den urbenas och lufttorkas i 12 månader i områdets unika mix av havs- och bergsluft. Den pressas för extra mörhet och en söt, raffinerad smak. DOP-märkt och strikt kontrollerad.
Varumärke | Montorsi |
---|---|
Ursprungsland | Italien |
Nettovikt i kilo | 6,5 |
Enhet | Kilo |
Antal per kolli | 2 |
Kolli per lav | 4 |
Lager per pall | 8 |
EAN-nummer | 2079850060456 |
Kylvara | Ja |
Ingredienser | Fläskkött, havssalt |
---|---|
Allergener | Nej |
Energi (Kj/100g) | 1145 |
---|---|
Energi (Kcal/100g) | 275 |
Fett | 19 |
Varav mättade fettsyror | 6,5 |
Kolhydrat | 0 |
Varav sockerarter | 0 |
Protein | 26 |
Salt | 4,4 |