Di Marco’s Sorriso Pinsa bakas enligt ett välbevarat recept på vetemjöl, sojamjöl, rismjöl och surdeg som får jäsa i 72 timmar innan den förgräddas. Denna variant är vikt – med krispig yta och mjukt inre – och framtagen för att fyllas. Ett nytt format för modern streetfood: praktiskt, enkelt och färdigt att värmas. Förvaras kyld för maximal färskhet. Fri från GMO och vegansk. Kylvara.
Varumärke | Di Marco |
---|---|
Ursprungsland | Italien |
Nettovikt i kilo | 0,24 |
Enhet | Styck |
Antal per kolli | 6 |
Kolli per lav | 15 |
Lager per pall | 7 |
EAN-nummer | 8058640078950 |
Kylvara | Ja |
Ingredienser | VETEmjöl, vatten, torkad VETEsurdeg, rismjöl, SOJAmjöl, extra jungfruolivolja, solrosolja, salt, jäst. Kan innehålla spår av senap. Öppnad förpackning förvaras kylt och används inom 1 dygn. Tillagning av förbakad pinsabotten: lägg till önskad topping på pinsabotten och grädda i förvärmd ugn på 240 °C i 5-8 min. |
---|---|
Allergentyp | Spår av senap,Spannmål som innehåller gluten,Sojabönor och produkter baserade på soja |
Allergener | Ja |
Energi (Kj/100g) | 972 |
---|---|
Energi (Kcal/100g) | 230 |
Fett | 2,4 |
Varav mättade fettsyror | 0,4 |
Kolhydrat | 41 |
Varav sockerarter | 2,6 |
Protein | 10,2 |
Salt | 0,47 |