Toma är en vanlig term för norditalienska bondostar, ofta från Piemonte och Lombardiet. Denna Toma Valsesia är en hård ost från mejeriet Castagna gjord på komjölk med en delikat och lätt syrlig smak. Mjölken kommer uteslutande från djur som betar i Valsesiadalen.
Varumärke | Castagna |
---|---|
Ursprungsland | Italien |
Nettovikt i kilo | 2,5 |
Enhet | Kilo |
Antal per kolli | 2 |
Kolli per lav | 6 |
Lager per pall | 5 |
EAN-nummer | 2000156026204 |
Kylvara | Ja |
Ingredienser | Pastöriserad koMJÖLK, salt, löpe, mjölksyrabakterier. Skorpan är inte ätbar. |
---|---|
Allergentyp | Mjölk och mjölkprodukter (inklusive laktos) |
Allergener | Ja |
Energi (Kj/100g) | 1314 |
---|---|
Energi (Kcal/100g) | 314 |
Fett | 24 |
Varav mättade fettsyror | 13 |
Kolhydrat | 1 |
Varav sockerarter | 0,8 |
Protein | 18 |
Salt | 1 |