Traditionell toskansk specialitet även känd som coppa. Vanligtvis har dock capocollo en starkare touch av grovmalen peppar än coppa. Grisnacksfilén används till coppa och capocollo och denna från ekologiska Savigni i Toscana är gjord av kött från Cinta Senese. Rasen Cinta Senese lever fritt och är en av de mest delikata med sitt mörka marmorerade kött.
Varumärke | Savigni |
---|---|
Ursprungsland | Italien |
Nettovikt i kilo | 1,6 |
Enhet | Kilo |
Antal per kolli | 10 |
Kylvara | Ja |
Ingredienser | Fläskkött*, salt från Cervia, svartpeppar*, kanel*, vitlök*. *ekologiskt ursprung. Kan innehålla spår av nitrit och nitrat. |
---|---|
Allergener | Nej |
Energi (Kj/100g) | 1676 |
---|---|
Energi (Kcal/100g) | 401 |
Fett | 31,6 |
Varav mättade fettsyror | 11,8 |
Kolhydrat | 0 |
Varav sockerarter | 0 |
Protein | 28,6 |
Salt | 4,9 |