Ankrillette utan tillsatser och en klassiker från det franska lantköket. Ankköttet tillagas under lång tid, tills det blir så mört att det faller isär. Därefter blandas strimlorna med ankfett – ursprungligen ett sätt att konservera köttet. Från producenten Orocbat i regionen Sud Ouest i det sydvästra hörnet av Frankrike, vida känt för sin gastronomi.
Varumärke | Orocbat |
---|---|
Ursprungsland | Frankrike |
Nettovikt i kilo | 0,09 |
Enhet | Styck |
Antal per kolli | 24 |
Kolli per lav | 13 |
Lager per pall | 8 |
EAN-nummer | 3254637012234 |
Kylvara | Ja |
Ingredienser | Ankkött, salt, peppar |
---|---|
Allergener | Nej |
Energi (Kj/100g) | 1360 |
---|---|
Energi (Kcal/100g) | 330 |
Fett | 30,8 |
Varav mättade fettsyror | 10,4 |
Kolhydrat | 0,5 |
Varav sockerarter | 0,5 |
Protein | 13 |
Salt | 1,1 |