Iberico Bellota 36 mån. 5 kg
E55Skriv ut
Skinka från den berömda Pata Negra-grisen (svartfotad gris) "Iberico Bellota", här från Jamones Segovia. Skinkans unika smak kommer av att grisarna enbart äter ekollon i sista delen av uppfödningsfasen. Skinkan lufttorkas i minst 36 månader och benas därefter ur. En fantastisk smaksensation, där kött och fett förenas i en ren gourmetupplevelse.
Nettovikt i kilo | 4,5 |
---|---|
Enhet | Kilo |
Antal per kolli | 1 |
Kolli per lav | 6 |
Lager per pall | 16 |
EAN-nummer | 2328045100003 |
Kylvara | Ja |
Ingredienser | Naturligt mognad skinka, salt, socker. Konservering: (E250, E252), Antioxidant: E301. |
---|---|
Allergener | Nej |
Energi (Kj/100g) | 1138 |
---|---|
Energi (Kcal/100g) | 272 |
Fett | 16 |
Varav mättade fettsyror | 5,3 |
Protein | 32 |
Salt | 5 |