"Prosciutto crudo" - lufttorkad skinka - skuren i kvartar från Quinta Stagione i Parma. MEC-beteckningen indikerar att det är skinka av EU-ursprung som lufttorkas i Italien. Den har en lufttorkningstid på runt 9 månader och har väldigt goda nyanser och aromer vilket göra den till en riktigt fin lufttorkad skinka för priset.
Varumärke | Quinta Stagione |
---|---|
Ursprungsland | Italien |
Nettovikt i kilo | 1,25 |
Enhet | Kilo |
Antal per kolli | 10 |
Kolli per lav | 6 |
Lager per pall | 8 |
EAN-nummer | 2673710000004 |
Kylvara | Ja |
Ingredienser | Fläskkött, salt, konserveringsmedel E252 Kaliumnitrat Förvaras under +10°C Ursprungsland: EU |
---|---|
Allergener | Nej |
Energi (Kj/100g) | 932 |
---|---|
Energi (Kcal/100g) | 223 |
Fett | 12 |
Varav mättade fettsyror | 4,7 |
Kolhydrat | 0,7 |
Varav sockerarter | 0,1 |
Protein | 28 |
Salt | 6 |