Colatura di Alici, fisksås ansjovis 10cl

2076Skriv ut
Colatura di Alici är en italiensk fisksås gjord av ansjovis fångad i Medelhavet och bearbetad inom max två dagar från fångst. Ansjovisen sätts under tryck i saltvatten, där de fermenteras, innan de därefter pressas ytterligare, så att vätskan långsamt filtreras och buteljeras. Det ger en otroligt intensiv smak av ren umami. Från Agostino Recca, som är specialiserad på ansjovisprodukter. Colatura är också känt som garum från antiken.
VarumärkeAgostino Recca
UrsprungslandItalien
Nettovikt i kilo0,1
Avrunnen vikt i kilo0,1
EnhetStyck
Antal per kolli12
EAN-nummer 8012464000924
KylvaraJa
Ingredienser Extrakt från ANSJOVIS i saltlag (Engraulis encrasicolus), salt.
Allergentyp Fisk och produkter baserade på fisk
Allergener Ja
Energi (Kj/100g)883
Energi (Kcal/100g)211
Fett13,7
Varav mättade fettsyror3,1
Kolhydrat0
Varav sockerarter0
Protein21,9
Salt19,7

Andra som köpte denna köpte också