Delikat mascarpone från Valcolatte i den norditalienska regionen Emilia-Romagna. Den söta italienska färskosten mascarponen är en biprodukt som vanligtvis görs av vassle från en annan ost, nämligen stracchino. Den är oumbärligt i t.ex. tiramisu, men den krämiga, söta färskosten används också i fler sammanhang i det italienska köket.
Varumärke | Valco Latte |
---|---|
Ursprungsland | Italien |
Nettovikt i kilo | 2 |
Enhet | Styck |
Antal per kolli | 2 |
Kolli per lav | 7 |
Lager per pall | 10 |
EAN-nummer | 8026160003974 |
Kylvara | Ja |
Ingredienser | Grädde av pastöriserad MJÖLK, färsk pastöriserad MJÖLK, surhetsreglerande medel: mjölksyra |
---|---|
Allergentyp | Mjölk och mjölkprodukter (inklusive laktos) |
Allergener | Ja |
Energi (Kj/100g) | 1693 |
---|---|
Energi (Kcal/100g) | 411 |
Fett | 42 |
Varav mättade fettsyror | 30 |
Kolhydrat | 4,6 |
Varav sockerarter | 4,6 |
Protein | 3,6 |
Salt | 0,4 |